Top serie ‘El Capo’ exclusief bij RTL Crime

El_capo_RTL_Crime-

Vanaf maandag 6 juli zendt het themakanaal RTL Crime dagelijks exclusief ‘El Capo’ uit. Deze Colombiaanse top serie vertelt het verhaal van Pedro Pablo León Jaramillo (‘El Capo’); de rijkste en meest gezochte drugshandelaar van Colombia. Ondanks zijn enorme rijkdom weten zijn vrienden en familie niets van zijn dubbelleven af. Hiermee heeft hij altijd uit handen weten te blijven van de politie, maar is hij ook verstrikt geraakt in een web van leugens. Wanneer Pedro Pablo’s geheim uitkomt, begint zijn zorgvuldig opgebouwde wereld compleet in te storten…

RTL Crime: dagelijks een nieuwe aflevering om 19:30 uur.
Zaterdag vanaf 13:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur in marathonvorm.

‘El Capo’ is elke werkdag om 19:30 uur te zien bij de digitale misdaadzender en in het weekend, zowel zaterdag als zondag, in marathonvorm. Dit betekent dat alle vijf de afleveringen van de afgelopen week achter elkaar voorbij komen.
Uitzending

~ door pietboon op 03/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: