Wimbledon parodie op finaledag bij HBO

Terwijl Wimbledon 2015 in volle gang is, presenteert HBO de korte, komische “mockumentary” 7 Days in Hell. In de 45 minuten durende special spelen Kit Harington (HBO’s Game of Thrones) en Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) twee toptennissers die 7 dagen lang strijden om de felbegeerde titel.

Met een dikke knipoog naar Wimbledon – de finale in het heren enkelspel vindt tevens plaats op zondag 12 juli – komen in 7 Days in Hell vele beroemdheden voorbij. Zo zijn er gastrollen voor Lena Dunham (HBO’s Girls), Michael Sheen (Masters of Sex), David Copperfield en Fred Armisen (Saturday Night Live). Ook de tennissterren Serena Williams, John McEnroe en Chris Evert zijn kort te zien. 7 Days in Hell is vanaf zondag 12 juli beschikbaar bij HBO Nederland via de online streamingdienst HBO GO. De special wordt ook om 19:40 uur uitgezonden op ‘HBO’.

De komische HBO-special 7 Days in Hell gaat tijdens een van de belangrijkste weekenden in de tenniswereld, de Singles Finales in Wimbledon, in première. Andy Samberg en Kit Harington zorgen samen voor een hilarische parodie op de moderne tennissport. In een krankzinnige tenniswedstrijd die zeven dagen lang Wimbledon in haar greep hield, verliezen de heren zichzelf volledig. In combinatie met de nodige hoogte- en dieptepunten van de wedstrijd blikt de special als een ware documentaire terug op de levens en carrières van twee aartsrivalen: Aaron Williams (Samberg), een altijd ontevreden speler wiens gedrag op zijn best te vergelijken is met John McEnroes slechtste momenten en Charles Poole (Harington), een simpele maar getalenteerde speler met de Engelse hoop op een Wimbledonkampioen als een last op zijn schouders.

7 Days in Hell is vanaf zondag 12 juli beschikbaar via HBO GO. De film is diezelfde zondag ook om 19:40 uur te zien op HBO. Vanaf maandag 13 juli kunnen HBO-abonnees de film ook bekijken via HBO On Demand.

~ door pietboon op 03/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: