KPN voegt apps toe aan interactieve tv

  
KPN heeft onder de noemer “Méér TV” een app store toegevoegd aan KPN interactieve TV. Via die store kunnen applicaties, waaronder Buienradar, Youtube, De Telegraaf, NOS, Wikipedia en Picasa, worden gestart. Voorlopig gaat het om een pilot, maar na afloop komt dit ook voor andere klanten beschikbaar met de juiste combinatie van hardware en software.

De Méér TV pilot is afgelopen week begonnen en behelst een duizend KPN Interactieve TV klanten met de juiste apparatuur en firmware. Het is niet mogelijk je voor de pilot aan te melden, de deelnemers die zijn geselecteerd krijgen een E-mail met meer informatie.

De juiste combinatie van apparatuur en software houdt in een H220N Experia Box of nieuwer en een TV ontvanger in router mode.

Bron en foto: KPN Forum

~ door pietboon op 05/07/2015.

Eén reactie to “KPN voegt apps toe aan interactieve tv”

  1. […] Je hoeft de apps niet te downloaden, je kunt ze direct gebruiken via het Interactieve TV menu. In juli startte KPN een pilot met duizend KPN Interactieve TV klanten met de juiste apparatuur en firmware. Het was niet mogelijk […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: