Tele2 introduceert vandaag kleinst mogelijke TV Pakket

Tele2 biedt vanaf vandaag onder de naam TV Light het kleinst wettelijk mogelijke tv-pakket aan zonder vetrandjes met alleen de 20 meest populaire zenders, aangevuld met de regionale zenders. Een Nederlandse huishoudens hebben vaak keuze uit meer dan 69 zenders. Maar 95% van de tijd kijken mensen slechts naar 11 zenders. De rest blijft onbekeken, terwijl er natuurlijk wel iedere maand voor betaald wordt.

Op 22 juni stemde staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Sander Dekker in met een onderzoek naar meer keuzevrijheid voor consumenten bij het samenstellen van hun tv-pakket. Tele2 is een groot voorstander van dit initiatief. Directeur consumentenmarkt Fedor Hoevenaars:

“Onze droom is om klanten à la carte televisie aan te kunnen bieden, met echt alleen de zenders die je daadwerkelijk kijkt. Met TV Light zetten wij nu de eerste stap in die richting en bieden wij onze klanten het kleinst mogelijke pakket wat binnen de huidige wet mogelijk is.”

Met de introductie van TV Light start Tele2 een campagne om Nederlanders bewust te maken van het fantastische aanbod op tv en van hun eigen kijkgedrag. Hoevenaars:

“Door de overvloed raken consumenten het overzicht kwijt. Wij helpen hen door de ouderwetse omroeper nieuw leven in te blazen.”

In Tele2 TV Advies helpt de populairste Nederlandse omroeper van de jaren ‘80 en ‘90, Hans van der Togt, heel Nederland op geheel eigen wijze bij het maken van een bewuste keuze in het woud van series, sitcoms, films en talkshows.

~ door pietboon op 08/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: