NL première ‘The Walking Dead’ seizoen 6 binnen 24 uur na Amerika

Vandaag maakt FOX International Channels bekend dat ook het zesde seizoen van ‘The Walking Dead’ binnen 24 uur na de VS-première in Nederland te zien zal zijn op FOX. Met een extra lange eerste aflevering van circa 64 minuten worden de Nederlandse fans op hun wenken bediend.

Extra lange première-aflevering op maandag 12 oktober om 22 uur op FOX


Net als de voorgaande seizoenen wordt de reeks van zestien afleveringen in twee delen uitgezonden. De eerste acht afleveringen starten 12 oktober. Na een korte tussenstop wordt het seizoen vervolgd in februari 2016.

Serieliefhebbers die ‘The Walking Dead’ gemist hebben en kijkers die geen genoeg krijgen van de serie, hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Vanaf aanstaande maandag (13 juli) zendt FOX elke werkdag om 00.30 uur een dubbele aflevering van seizoen één tot en met vijf uit.

~ door pietboon op 10/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: