De keerzijde van voetbalsucces in ‘Spitsbroers’ op FOX


In de nieuwe dramareeks ‘Spitsbroers’ nemen de Moerman-broers de kijker tien weken lang op sleeptouw in de wereld van het top-voetbal. Wint de broederliefde het van de roem als slechts één van de twee doorbreekt en de ander met lege handen achterblijft? De serie is een kijkcijferhit in België en viel in de prijzen op het televisiefestival Séries Mania in Parijs.

‘Spitsbroers’ is vanaf 30 juli elke donderdag om 22.00 uur te zien op FOX.


Dennis en Alan zijn twee onafscheidelijke broers. Ze groeien op in een eenvoudig gezin en hebben één passie: voetbal. Als spelers in de vierde klasse dromen ze van een professionele carrière. Echter één van hen krijgt een contract bij een topclub aangeboden. De mondaine, maar ook verraderlijke verleidingen van de voetbalwereld hebben een grote impact op de familie. Terwijl de kersverse topspits moet leren omgaan met de roem, moet zijn broer gefrustreerd op zoek naar een ander doel in het leven. De ene droom wordt werkelijkheid, de andere ligt aan diggelen. Succes heeft zijn prijs. De twee Spitsbroers worden razendsnel volwassen in een wereld waar mooie vrouwen en dure wagens botsen met de familiewaarden die ze al heel hun leven kennen. Ze staan voor een hartverscheurende keuze: kiezen ze voor hun familie of de roem?

De cast van ‘Spitsbroers’ bestaat uit aanstormend en gevestigd acteertalent. Met onder anderen Oscar Willems (Dennis Moerman), en Joren Seldeslachts (Alan Moerman). Louis Talpe, bekend van ‘GTST’, speelt Roel Thevenage en Kürt Rogiers, bekend van de Nederlandse film ‘Costa’, heeft de rol van Temmerman op zich genomen. Gijs Polspoel en Jeroen Dumoulein zijn verantwoordelijk voor de regie van ‘Spitsbroers’.

~ door pietboon op 15/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: