Einde Two and a Half Men 18 juli bij Veronica

Anything can happen in de allerlaatste 3 afleveringen van Two and a Half Men. Want, is de welbekende Charlie Harper (Charlie Sheen) wel echt dood? Komende zaterdag is het slot van de populaire sitcom te zien bij Veronica en deze zit vol onverwachte wendingen, gastrollen en oude bekenden. Zo speelt Arnold Schwarzenegger een politieagent en zijn Christian Slater en John Stamos te zien als zichzelf. Angus T. Jones duikt weer op als zoon Jake en vele vrouwen uit het verleden van de mannen passeren de revue.

De laatste afleveringen zijn zaterdag 18 juli vanaf 20.10 uur te zien bij Veronica.

Een mysterieus smsje, een onverwacht pakketje en een verdwenen kapitaal. Alan (Jon Cryer) en Walden (Ashton Kutcher) staan met de handen in het haar en vol ongeloof in hun strandvilla. Alles wijst erop dat Charlie, die in seizoen 8 afscheid nam, al die tijd nog in leven was. Kan dit waar zijn? Of is het een laatste grap?

Two and a Half Men stopt definitief na 12 seizoenen en 262 afleveringen die de afgelopen jaren allemaal zijn uitgezonden door Veronica. In maart 2005 startte de zender met de sitcom die toen al erg succesvol was in Amerika. Ook in Nederland werd de serie een succes en groeide uit tot een vaste waarde van Veronica. Zo scoorde vorig seizoen maar liefst 7,8% marktaandeel in de doelgroep 20-34 jaar. Deze cijfers hebben zich doorgezet in het huidige seizoen: 7,6% (excl. laatste 3 afleveringen) in diezelfde doelgroep. Ook is uit Nederlands onderzoek van InSites Consulting gebleken dat de sitcom, samen met The Big Bang Theory, wordt gezien als meest humoristische programma op de Nederlandse televisie (van de 84 programma’s die in het onderzoek zijn meegenomen).

Two and a Half Men is een productie van Chuck Lorre die ook verantwoordelijk is voor de comedy’s The Big Bang Theory en Mom, beide te zien bij Veronica.

~ door pietboon op 18/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: