Geen NFL meer bij FOX Sports International

Update: grote kans op toch behouden tv rechten FOX Sports

Het aankomende NFL seizoen, dat in september 2015 start, zal niet te zien zijn op FOX Sports International. Dat heeft FOX Sports vandaag bekend gemaakt. Het is nog niet bekend of en wie de NFL in Nederland zal gaan uitzenden.

Sinds 2013 zond FOX Sports op haar FOX Sportds International kanalen de NFL uit; tot 5 wedstrijden per week werden er weergegeven. Ook zond FOX Sports de Super Bowl uit, samen met haar zusterkanaal FOX waardoor dit ook gratis te zien was.

De Duitse zender Sat.1 zendt in de nacht van 10 op 11 september om 02:30 uur de NFL openingswedstrijd Pittsburgh Steelers vs. New England Patriots uit. Deze zender is ook bij Ziggo te zien op kanaal 59. Sat.1 zal ook de Super Bowl en een deel van de Play Offs uitzenden. Het reguliere seizoen is echter bij het niet in Nederland te ontvangen ProSieben MAXX te zien.

~ door pietboon op 20/07/2015.

3 Reacties to “Geen NFL meer bij FOX Sports International”

  1. Hopelijk gaat het dan naar Sport 1 als redelijke fan van de NFL. Hier al iets bekend over?

  2. FUCK Fox !!!

  3. please sport 1!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: