UEFA Europa League donderdag live op FOX Sports

FOX Sports doet donderdag 30 juli vanaf 19.00 uur rechtstreeks verslag van de UEFA Europa League kwalificatieduels van AZ en Vitesse. Beide clubs komen in actie in de derde kwalificatieronde. Om 19.30 uur trapt AZ in Alkmaar af tegen Istanbul Basaksehir uit Turkije. Om 21.05 uur neemt Vitesse het op tegen het Southampton van Ronald Koeman, Jordy Clasie en Graziano Pelle.

De returns staan gepland op donderdag 6 augustus. FOX Sports doet sowieso ook live verslag van Vitesse – Southampton (20.00 uur). Wat betreft de mogelijkheden met betrekking tot Istanbul Basaksehir – AZ hoopt de zender binnen enkele dagen duidelijkheid uit Turkije te hebben.

~ door pietboon op 24/07/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: