Alle Serie A wedstrijden per speelronde op de Eurosport Player

Eurosport gaat via de Eurosport Player alle voetbalwedstrijden uitzenden, die in de Italiaanse Serie A worden gespeeld. Het gaat hier om alle wedstrijden per speelronde. Daarnaast zullen er natuurlijk de belangrijkste wedstrijden op televisie worden uitgezonden, maar niet twee gelijktijdig. De TV programmering is nog niet bekend gemaakt.

Eurosport maakte begin juni bekend voor vier jaar de exclusieve tv en digitale rechten van de Serie A te hebben aangekocht. Tegelijkertijd heeft Eurosport de rechten van de Franse Ligue 1, Franse bekercompetitie Coupe de la Ligue, en de Emirates Cup verworven.

Ook voor de Franse Ligue1 en Amerikaanse MLS, waarvan Eurosport de rechten heeft, worden alle wedstrijden per speelronde online via de Player getoond. Tot het afgelopen seizoen had Eurosport ook alle rechten van de Bundesliga 1 en 2, ook van die competities werden toen alle wedstrijden per speelronde over-the-top getoond.

~ door pietboon op 28/07/2015.

8 Reacties to “Alle Serie A wedstrijden per speelronde op de Eurosport Player”

 1. Er is helemaal geen serie a te zien , niet op eurosport HD, niet op Eurosport 2 en niet op eurosport player, heb er zo naar uitgekeken maar dus teleurstellend niks

 2. Op programma stond 18u juve-udinese
  Om 19u30 fiorentina-milan
  In werkelijkheid lieten ze wielrennen en kanovaren zien, wat een bedriegerij…heb meteen abonnement eurosport player afgezegd.
  Kijk vanuit België , heb Internet en tv van telenet. Had dan nog speciaal extra eurosport player genomen 5,99 euro /maand maar niet meer te zien dan gewoon op tv. Geld gewoon in de vuilbak.

 3. wordt inter acmilan uitgezonden
  op de gewoone kanaal van eurosport

 4. […] Bundesligawedstrijden per speelronde uit, en hetzelfde doet Eurosport met de Franse Ligue 1 en Italiaanse Serie A. De wedstrijden die niet op televisie getoond worden, zijn over-the-top beschikbaar. Dit is wel […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: