Vernieuwde ‘Voetbal Inside’ 10 augustus van start

Vanaf maandag 10 augustus is het spraakmakende trio Genee, Van der Gijp en Derksen weer terug bij RTL 7 met ’Voetbal Inside’. Hierin ontvangt presentator Wilfred Genee iedere maandag- en vrijdagavond vanaf 20.30 uur vaste analytici Johan Derksen en René van der Gijp. Naast de vertrouwde gasten Hans Kraaij jr., Wim Kieft en Jan Boskamp schuiven er wekelijks andere prominenten uit de voetbalwereld aan.

‘Voetbal Inside’ is te zien vanaf maandag 10 augustus tussen 20.30 en 22.00 uur bij RTL 7


Op geheel eigenzinnige wijze wordt aan tafel gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom de voetbalvelden. Wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers worden geanalyseerd en de leukste fragmenten passeren de revue. Vanaf dit seizoen gaat Simon Zijlemans namens Voetbal Inside ook op pad om het laatste nieuws vanuit het land te verzamelen.

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7:

“De verstokte fans hoeven niet te vrezen: ook onder de nieuwe titel blijft ‘Voetbal Inside’ in de kern wat het altijd is geweest: Wilfred, Johan en René die met hun tafelgast de voetbalwereld onder de loep nemen. Dat ze dat op geheel eigen wijze doen, is inmiddels een gegeven. Wel zal het programma onder de nieuwe titel en een nieuwe look & feel, enige verfrissing ondergaan. Zo zullen er naast het nieuwe logo, ook een paar nieuwe programma onderdelen geïntroduceerd worden. Verder zal er de komende periode vooral online en op een nieuwe app het nodige aan het Voetbal Inside Platform worden toegevoegd.”

Ook wordt komende maandag de nieuwe website van de talkshow gelanceerd: http://www.voetbalinside.nl. Hierop is het laatste voetbalnieuws te vinden, maar ook alle hoogtepunten uit de afleveringen, bonusvideo’s, vaste rubrieken en reportages te vinden. Ook wordt de interactie met de kijker via de website en de app uitgebreid. Naast de vragen die de kijkers kunnen stellen aan de heren aan tafel wordt ook de ‘Speler van de Week’ teruggeven aan het publiek. Elke week mogen de mensen thuis bepalen wie de beste speler van de betreffende speelronde is. Aan het einde van de maandaguitzending maakt Wilfred Genee de winnaar van de week bekend.

~ door pietboon op 06/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: