Amy Schumer komt met nieuw seizoen en met nieuwe film

  Eind augustus wordt er een gloednieuw seizoen van Inside Amy Schumer uitgezonden op Comedy Central. In seizoen 3 gaat Amy de straat op voor interviews, doet stand-up comedy en maakt verschillende sketches. Allemaal met als onderwerp: seks, relaties en nog meer seks!

De eerste aflevering wordt uitgezonden op 29 augustus om 22.30u op Comedy Central.

Schumer is in snel tempo uitgegroeid tot een van de ‘heetste’ komedie-sterren met haar edgy humor en gezonde the-girl-next-door-looks. Naast de start van seizoen 3 van Inside Amy Schumer, gaat op 12 augustus Amy’s eerste film ‘Trainwreck’ in premiere. In de romantische comedy speelt Amy een carrièrevrouw die serieuze relaties vermijdt en het liever bij one night stands houdt. Totdat ze sportarts Aaron Conners (Bill Hader) ontmoet…

~ door pietboon op 09/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: