Ook Replay TV op de Horizon Go app van Ziggo

Ziggo klanten met een Horizon mediabox kijken vanaf vandaag op hun smartphone en tablet gemakkelijk TV-programma’s tot 7 dagen terug met Replay TV. Via de Horizon Go app bepaalt de klant dan zelf wat, waar en hoe (via welk scherm) hij kijkt. Thuis blijven voor een programma is met Replay TV op Horizon Go niet meer nodig.

Vrijwel alle programma’s zonder extra kosten terugkijken met Replay TV

Al enige tijd heeft de Ziggo klant via de Horizon mediabox toegang tot Replay TV.Met Replay TV start je een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of je kijkt programma’s van de afgelopen week makkelijk terug op je TV. Vanaf nu kan dit ook op je smartphone, tablet, laptop en via de website horizon.tv. Je kunt een programma dat op TV was eenvoudig opzoeken in de TV-gids op je scherm.

De in voormalig Ziggo gebied gebruikte Ziggo TV app wordt geheel vervangen door de Horizon Go app. Er is gekozen voor het Horizon platform, zodat innovaties dan beschikbaar zijn voor het totale huidige Ziggo klantenbestand.

~ door pietboon op 12/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: