Nieuwe afleveringen American Pickers op HISTORY

Vanaf 7 september zijn de gloednieuwe afleveringen te zien van de populaire serie American Pickers bij HISTORY®. Het sympathieke duo Mike Wolfe, eigenaar van Antique Archaeology en zijn partner Frank Fritz reizen samen door Amerika op zoek naar verborgen schatten in alledaagse rommel.

De gloednieuwe afleveringen van seizoen 7 van American Pickers zijn vanaf 7 september iedere maandag om 22:00 uur te zien alleen op HISTORY®.


Ook dit seizoen komen Mike en Frank interessante mensen tegen met bijzondere verhalen. Maar kunnen zij iets waardevols vinden in andersmans troep? American Pickers is iedere maandag om 22:00 uur te zien op HISTORY®.

In Amerika liggen langs verlaten wegen en in kleine dorpjes waardevolle schatten die zijn vergeten door hun eigenaars. Ze liggen verstopt op vuilnishopen, weggestopt in schuurtjes en garages. Alleen Amerika’s meest ervaren pickers zijn in staat deze schatten te vinden. Mike Wolfe en Frank Fritz gaan samen op zoek naar de meest waardevolle schatten die Amerika verborgen heeft.

Tijdens hun tocht komt het spraakmakende duo de meest intrigerende mensen tegen zoals de excentrieke Prince Mongo die luistert naar bovennatuurlijke krachten. Deze bijzondere persoonlijkheid heeft zijn ‘mancave’ vol staan met uitzonderlijke auto’s. Dit seizoen vindt Mike een BMW microcar die nog wel eens veel waard zou kunnen zijn. Maar het allerbelangrijkste; kunnen Mike en Frank waardevolle spullen vinden in andersmans troep? Zoals Mike en Frank zeggen; je bent net zo goed als je laatste deal was.

~ door pietboon op 13/08/2015.

Eén reactie to “Nieuwe afleveringen American Pickers op HISTORY”

  1. En dat terwijl een microcar helemaal niet zo duur hoeft te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: