Nieuwe grote FOX Sports GO storing

Net als 23 dagen geleden hebben abonnees van FOX Sports last van een grote FOX Sports GO app storing. Pas rond 22:00 uur deden de streams het weer, maar toen waren de belangrijkste rechtstreekse wedstrijden al afgelopen.

De abonnees konden óf niet inloggen of kregen tijdens het afspelen van live video abusievelijk de hierbovengetoonde mededeling te zien dat er geen internetverbinding is.

Sinds de juli update van de app zijn er vaak problemen met de app. De recensies over de app in de app store spreken boekdelen. Het Amsterdamse softwarebedrijf The Capitals is verantwoordelijk voor de app, en krijgt er op de sociaal media sites Twitter en Facebook van langs. Volgens enkele abonnees moet FOX Sports de app bouwer een schop onder de kont geven. Ook wordt FOX Sports opgeroepen een compensatie te geven voor de wekenlange problemen.

Naast de technische storingen, zijn de abonnees ook niet te spreken over de mindere functionaliteit van de nieuwe app ten opzichte van die van vorig jaar. Zo is onder andere de gidsfunctionaliteit veel slechter, en zijn samenvattingen van wedstrijden moeilijk terug te vinden, omdat het video-menu van de apps is gehaald. Op de website is er nog wel een video menu.

~ door pietboon op 15/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: