Beau presenteert hypnoseshow ‘You’re Back In the Room’

Vanaf vrijdag 28 augustus presenteert Beau van Erven Dorens de nieuwe sensationele hypnoseshow ‘You’re Back In The Room’ bij RTL 4. In dit komische spelprogramma proberen vier deelnemers die elkaar niet kennen zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen door hele, schijnbaar eenvoudige opdrachten uit te voeren. Echter, voordat zij gaan spelen, worden ze onder hypnose gebracht door hypnotiseur Rinke Jacobs.

Wekelijks, vanaf vrijdag 28 augustus, tussen uur 20.30 en 21.15 uur bij RTL 4.

Jacobs fluistert ieder van hen afzonderlijke opdrachten in waardoor het spelen van het spel een stuk moeilijker wordt. Hierdoor saboteren zij onbewust hun kansen om geld te verdienen met hilarische gevolgen. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.

Beau van Ervan Dorens probeert er als charismatische spelleider voor te zorgen dat alles nog enigszins in goede banen loopt. Rinke Jacobs heeft bekendheid verworven door deelname aan diverse televisie- en radioprogramma’s en hij heeft honderden mensen in hypnose begeleid. Hij geeft aan dat hypnose niets met het bovennatuurlijke heeft te maken en iedereen dit proces kan (aan)leren.

Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde waarin de kandidaten hun artistieke kant mogen laten zien, een quiz met de meest eenvoudige vragen en een ronde waarin de kandidaten worden bijgestaan door bekende Nederlanders. Na de drie spelrondes wordt in het finalespel uiteindelijk bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. Maar uiteraard worden ze voor dat beslissende spel ook eerst nog even onder hypnose gebracht…

~ door pietboon op 18/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: