Astra-AZ vanavond toch live te zien

De eerste wedstrijd van AZ in de Europa League play offs tegen Astra Giurgiu is vanavond rechtstreeks te zien op FOX Sports. Op het laatste moment is FOX Sports er in geslaagd overeenstemming te bereiken met de Roemeense rechtenhouders van de wedstrijd. De aftrap is om 18.00 uur op FOX Sports 3.


Vanavond om 19.00 uur is tevens Jablonec – Ajax rechtstreeks te zien op FOX Sports 1. De returns van de Europa League play offs staan gepland op donderdag 27 augustus. FOX Sports doet dan live verslag van de beslissende duels Jablonec – Ajax (18.00 uur) én AZ – Astra Giurgiu (20.00 uur).

~ door pietboon op 20/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: