US Open tennis: tot 11 banen tegelijkertijd rechtstreeks

Eurosport zet ook tijdens het US Open 2015, van 31 augustus tot en met 13 september, de Eurosport Player in, en ditmaal zijn er maximaal 11 tennisbanen tegelijkertijd rechtstreeks te zien. Eurosport zendt natuurlijk ook dagelijks via Eurosport en Eurosport 2 dit tennistoernooi uit, van 17:00 uur tot het “US Open Breakfast” de volgende ochtend.

Eurosport heeft de rechten van drie van de vier Grand Slam toernooien, en zet al jaren tijdens die toernooien de Eurosport Player in. Tot afgelopen jaar was het aantal banen met camera’s meestal beperkt tot 6 a 7 banen. Sinds Roland Garros dit jaar, waar uit maximaal 15 banen tegelijkertijd te kiezen was, is dat anders.

Via de Eurosport Player kan via de PC/Laptop, smartphone, tablet en bepaalde types Connected TV gekeken worden naar beide Eurosport kanalen plus vele bonuskanalen. Voor een overzicht van de bonuskanalen voor de komende weken, zie deze link.

US Open

~ door pietboon op 20/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: