Seizoen 2 ‘Empire’ direct na de VS première op FOX

Website Empire_02_Dom_14x48-Outdoor-Billboard_KA

Het eerste seizoen van het eigentijdse en sexy drama ‘Empire’ was een daverend succes in Amerika. Het verhaal over het hoofd van een hiphop- en R&B-muziekimperium, wiens drie zonen en ex-vrouw allemaal strijden om zijn opvolging verbrak in Amerika wekelijks kijkcijferrecords. Terrence Howard (bekend van ‘Crash’) speelt Lucious Lyon, CEO van Empire Entertainment. Zijn ex-vrouw Cookie Lyon wordt vertolkt door Taraji P. Henson, die dit jaar voor haar rol een Emmy Award-nominatie in de wacht sleepte. Het tweede seizoen, waaraan wederom vele supersterren een bijdrage leveren, gaat direct na de Amerikaanse première van start op FOX.

Het voortdurende machtsspel van de familie Lyon dat wordt vervolgd in seizoen 2 is vanaf dinsdag 29 september om 22.00 uur op zender FOX te zien.

Head of Programming Mark Bruitsman zegt, “Ik, en met mij veel fans, kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen van Empire. Helemaal nu deze bizarre sterrencast bekend is gemaakt. Empire past ook nog eens volledig in onze strategie omdat we de serie direct na de Amerikaanse première in Nederland kunnen brengen.”

Ook voor het tweede seizoen zijn de namen van een groot aantal wereldberoemde sterren bevestigd. Een prestigieuze lijst van acteurs en muziekartiesten maken hun opwachting, waaronder Lenny Kravitz, Alicia Keys, Mariah Carey, Oprah Winfrey, Kelly Rowland, Chris Rock, Pitbull, Ludacris, Marisa Tomei en Ne-Yo. De Amerikaanse rapper Pitbull verschijnt in de serie als zichzelf en zal het nummer No Doubt About It samen met Jamal Lyon (Jussie Smollet) opvoeren.

~ door pietboon op 21/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: