Emmy Awards exclusief op FOX

  

In de nacht van zondag 20 september op maandag 21 september worden de winnaars van de prestigieuze Primetime Emmy Awards in Los Angeles bekend gemaakt. In Nederland wordt de uitreiking vanuit Los Angeles exclusief uitgezonden door FOX met een speciale live show gepresenteerd door YouTuber Noah Zeeuw en 24Kitchen-chef Hugo Kennis.

Tijdens de live uitzending van de ceremonie, inclusief pre- en aftershow, komen Nederlandse gasten uit de showbizz en serie-kenners aan het woord. De presentatie is in handen van de populaire YouTuber Noah Zeeuw, bekend van zijn Youtube kanalen ‘De Filmfabriek’ en van ‘Ponkers’ die ook op Makers Channel zijn te zien. Hij wordt bijgestaan door 24Kitchen collega en serieliefhebber Hugo Kennis die de avond tevens culinair zal invullen.

Mark Bruitsman, Head of Programming:

“Een belangrijk doel voor ons is om shows en series direct met de wereldwijde release te brengen. Niet meer dan logisch om de Emmy’s dan ook live uit te zenden! Niet in de laatste plaats omdat we natuurlijk trots zijn dat onze series zoveel nominaties hebben. Het belooft echt een super gezellige Emmy-nacht te worden met onze jonge talenten Noah de seriekenner en Hugo de culinaire rebel.”

De Emmy Awards worden gezien als de belangrijkste Amerikaanse prijzen in de televisie-industrie en werden voor het eerst uitgereikt in 1949. Dit jaar wordt het spektakel gehouden op zondag 20 september 2015 in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California. Acteur Andy Samberg zal de show voor de eerste keer presenteren.

De nominaties zijn op 16 juli 2015 bekend gemaakt: de FOX-serie American Horror Story is dit jaar maar liefst negentien keer genomineerd, maar ook de succes-series The Walking Dead (vier nominaties) en Empire (drie nominaties) maken kans op de felbegeerde gouden beeldjes.FOX zendt de nieuwste seizoenen van deze series dit najaar allemaal direct na de Amerikaanse premiere uit in Nedertland. Daarnaast zijn The Simpsons vijf keer genomineerd

~ door pietboon op 26/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: