Nederlandse première The Bridge III bij Film1

Op zondag 27 september gaat in Nederland exclusief bij Film1 het derde seizoen van de bloedstollend spannende serie The Bridge in première, day-and-date met thuislanden Zweden en Denemarken.

Premiere bij Film1: zondag 27 september om 21:30 op Film1 Action

Niet abonnees kunnen deze herfst de serie volgen via BBC Four.


Als specialist van Scandinavische series zond Film1 eerder al seizoen 1 & 2 van deze hooggewaardeerde misdaadserie uit.

Na het wereldwijde succes van de eerste twee seizoenen kruipt Sofia Helin opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het langverwachte nieuwe seizoen van de grensverleggende serie.
Een genomen beslissing maak je niet zomaar ongedaan. Dat beseft Saga Norén nu maar al te goed, al kan ze zich troosten met de gedachte dat ze het juist heeft aangepakt. Wanneer Malmö wordt opgeschrikt door een moord met een Deens slachtoffer, zal Saga de handen opnieuw ineen moeten slaan met de politie van Kopenhagen. Algauw wordt duidelijk dat de moord tot in detail is uitgedacht en dat de moordenaar wilde dat ze het lichaam zouden vinden.

Het begin van een reeks spectaculaire moorden, die steeds persoonlijker lijken te worden voor Saga. Zeker wanneer ze geconfronteerd wordt met haar verleden als haar moeder plotseling voor haar deur staat. De zaak komt zo dichtbij dat de vraag rijst of Saga het onderzoek nog wel kan blijven leiden.

Met een gemiddelde van 1,3 miljoen Zweden die wekelijks aan de buis gekluisterd zaten voor het tweede seizoen, is THE BRIDGE een van de grootste series uit de Zweedse tv-geschiedenis. Ook in Nederland is de Zweeds-Deense hitserie een groot succes. THE BRIDGE werd genomineerd voor een BAFTA award en won de Dagger award voor Best International TV Drama bij de Crime Thriller Awards in de UK in 2013. Wereldwijd inspireerde de bloedstollend spannende serie remakes tussen onder meer de Verenigde Staten en Mexico en tussen Groot-Brittannië en Frankrijk.

Om goed voorbereid het derde seizoen in te gaan, zendt Film1 de complete eerste twee seizoenen nog eens uit op Film1 Action. Vanaf 27 augustus zijn de eerste twee seizoenen beschikbaar via Film1 On Demand en Film1 Go en vanaf 7 september is er elke dag een aflevering van de serie te zien op Film1 Action om 19.30 uur.

~ door pietboon op 26/08/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: