Slot Syfy serie “Haven” vanaf 14 oktober niet bij ex-UPC

Het slotseizoen van de populaire science-fiction serie HAVEN gaat op 14 oktober om 21:00 uur in première op TV-zender Syfy. Helaas nog steeds niet in het voormalig UPC gebied te zien.

De bovennatuurlijke Troubles van het vreemde stadje in Maine naderen wellicht hun einde nu het spannende slotseizoen Syfy bereikt. Het begint met Dwight die moeite heeft om de orde te bewaren als de Trouble van Duke een ravage aanricht in de stad. Ondertussen moeten Audrey en Charlotte vechten tegen een nevel die iedereen tegenhoudt die Haven wil verlaten. Maar er zit nog veel meer in het vat nu deze serie zijn ontknoping nadert.

Kijkers kunnen zich met name verheugen op één van de grootste cultsterren van allemaal: William Shatner zal te zien zijn in een rol die het lot van de stad voorgoed kan veranderen. Gezien de moeite die onze helden de laatste tijd hebben moeten doen om te voorkomen dat de buitenwereld de Troubles kent, mag Joost weten hoe die verandering zal uitpakken.

~ door pietboon op 01/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: