HISTORY zender van de maand september bij Ziggo

In september is HISTORY zender van de maand bij ZIGGO en kunnen alle digitale televisieabonnees genieten van de tv-zender vol persoonlijke verhalen uit het heden en verleden. Avontuur, passie, inspiratie en entertainment: HISTORY is volop in beweging!

HISTORY is in de maand september beschikbaar voor alle Ziggo abonnees op kanaal 13 en vanaf 7 september op 14.

Gedurende deze open kanaal periode kan men uitkijken naar veel nieuwe afleveringen van de populaire series van HISTORY. Zo zijn er nieuwe afleveringen van alweer het zevende seizoen van American Pickers te zien, begint Storage Wars alweer met zijn achtste seizoen en start Mountain Men met seizoen 4. Bij HISTORY bekijk je de afleveringen van deze populaire series als eerst.

HISTORY brengt de kijker uitzonderlijke verhalen van mensen met een bijzonder beroep, unieke levensstijl of passie. Met shows als Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty en Swamp People brengt de zender spraakmakende verhalen die je aan de buis gekluisterd houden.

~ door pietboon op 02/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: