Vanaf zondag de nieuwe serie Brotherhood op Comedy Central

Aanstaande zondag komt Comedy Central met de gloednieuwe serie; Brotherhood.

De show draait om drie broers: Dan (25), Toby (23) en Jamie (14). Een half jaar geleden overleed hun moeder en vanaf die dag zijn Dan en Toby de voogden van Jamie, die sinds het verlies van hun moeder geen woord heeft gezegd. Hun tante Debbie laat hen niet met rust, omdat ze vindt dat zij degene zou moeten zijn die voor Jamie zorgt.

Brotherhood bestaat uit een Engelse cast, waaronder Johnny Flynn (Scrotal Recall), Ellie Taylor (Snog, Marry, Avoid & Fake Reaction), Gemma Chan (Fresh Meat, Secret Diary of a Call Girl), Ben Ashenden (Siblings, The Pin) en Sarah Hadland (Miranda, Horrible Histories). De show is geschreven door Patrick Carr en Paul McKenna.

Brotherhood is een multi-camera sitcom voor live publiek en is geproduceerd door Sam Ward (Threesome) en geregisseerd door Dominic Brigstocke (I’m Alan Partridge, Smack the Pony, Green Wing). Executive producers zijn Kenton Allen, Chief Executive van Big Talk Productions, Caroline Leddy (The Inbetweeners), Jill Offman, MD Comedy Central UK & & SVP International Content en Lourdes Diaz, Vice President, Head of Global Production & Development, Comedy Central International.

Brotherhood is vanaf elke zondag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

~ door pietboon op 03/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: