Nieuw seizoen South Park binnen 24 uur na uitzending in VS te zien in Nederland

In het 19e seizoen van deze populaire animatieserie zijn de brutale jongetjes Stan, Kyle, Kenny en Cartman weer te volgen. De nieuwe afleveringen zullen een dag na uitzending in de VS te zien zijn op Comedy Central in Nederland.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op donderdag 17 september om 22.00 uur.

De afleveringen worden dit seizoen voor het eerst bijna tegelijkertijd met de VS uitgezonden. 24 uur na uitzending van een nieuwe aflevering in de VS zendt Comedy Central diezelfde aflevering uit. Op donderdag is de zogenaamde restricted versie van een aflevering te zien, op zondag om 21.30 uur de unrestricted versie.

Op 17 september staat Comedy Central vanaf 17.05 uur in het teken van South Park; naast de The Best of South Park marathon – waarin een top 5 van de beste afleveringen wordt uitgezonden – is de documentaire 6 Days to Air: The Making of South Park te zien.

~ door pietboon op 09/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: