FOX Sports zendt NFL 2015/16 uit

FOX Sports gaat vannacht van start met het nieuwe NFL seizoen. Live om 02.30 uur wordt de openingswedstrijd tussen New England Patriots en de Pittsburgh Steelers uitgezonden.

Er was lang onduidelijkheid over de tv rechten nadat FOX Sports zelf in juli kenbaar maakte de rechten niet meer te hebben. Het bleek al snel dat Eurosport probeerde een ruim Europees NFL pakket te bemachtigen.

Nadat Eurosport eerder deze week aangaf geen speler in de race meer te zijn, duurde het toch nog dagen voordat er witte rook was. De reden hiervoor zal binnenkort duidelijk worden. 

~ door pietboon op 10/09/2015.

Eén reactie to “FOX Sports zendt NFL 2015/16 uit”

  1. Eindelijk, nu snel weer het stoppen van mijn abonnement laten terugdraaien. Het heeft wel heel erg lang geduurd en de onduidelijkheid was troef. En dat allemaal voor een verlenging van 1 jaar. Ik houd mijn hart vast voor volgende jaar, hopelijk hebben ze er iets van geleerd en gaat het volgend jaar allemaal wat vlotter. Er is al zo weinig lef bij onze zenders. Kwaliteits series worden na enkele aflevering gestopt (Longmire) of zelfs na 1 aflevering (start nieuwe seizoen Dr.Hart 02-09-15 ). De US Sports zijn een verademing eindelijk iets anders dan soccer. De meeste organisaties hebben zo veel kanalen dat ze niet weten hoe deze te vullen (herhalingen troef, tekst pagina’s op Fox, een vooraankondigen van uit te zenden sportreportages op Sport1) Ik weet dat er niet zo veel kijkers zijn die interesses hebben buiten de standard programma’s maar als je die wegjaagt naar het internet dan ontdekken ze daar een heel andere wereld en dan ben je binnen de kortste tijd al je kijkers kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: