Groepsfase ‘UEFA Europa League’ op RTL7

Eén van de grootste clubtoernooien van Europa, de ‘UEFA Europa League’, gaat vanaf donderdag 17 september weer van start bij RTL 7. Europese topclubs, waaronder de Nederlandse clubs Ajax, FC Groningen en AZ, nemen het tegen elkaar op in de groepsfase van dit toernooi dat garant staat voor mooie en memorabele wedstrijden.

RTL 7 ‘UEFA Europa League’ is te zien op 17 september tussen 18.00 uur en 00.00 uur


De Europa League-avonden worden gepresenteerd door Wilfred Genee. De prestaties van de belangrijkste teams worden grondig geanalyseerd door onder andere Johan Derksen en Wim Kieft. Wilfred Genee: “De Europa League is bij uitstek het platform waar Nederlandse clubs nog kunnen schitteren. Met Ajax, AZ en FC Groningen en misschien later nog PSV kan het een prachtig seizoen worden.”

Op donderdag 17 september start om 18:00 uur een uitgebreide voorbeschouwing op de Nederlandse wedstrijden, waarna Ajax om 19.00 uur aftrapt tegen Celtic. Vervolgens kan de wedstrijd Partizan Belgrado – AZ live worden gevolgd om 21.00 uur. Om 23.15 uur is er aandacht voor FC Groningen met een ruime samenvatting van het duel tegen Olympique Marseille.

De andere poulewedstrijden worden gespeeld op 1 oktober, 22 oktober, 5 november, 26 november en 10 december.

~ door pietboon op 10/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: