NFL komende vijf jaar op FOX Sports

FOX Sports zendt ook de komende vijf jaar de American Football competitie NFL rechtstreeks uit in Nederland. Het NFL seizoen gaat in de nacht van 11 september van start met de wedstrijd tussen de New England Patriots (winnaars van de laatste Super Bowl) en de Pittsburgh Steelers. FOX Sports doet vannacht rechtstreeks verslag van dit openingsduel in Boston, waar om 2.30 uur Nederlandse tijd (nacht van donderdag op vrijdag) wordt afgetrapt.

FOX Sports zendt minimaal vier NFL duels per week live uit. De climax van het seizoen vindt plaats tijdens de 50e editie van de Super Bowl op 7 februari 2016 in San Francisco.

De liefhebbers van Amerikaanse sporten komen volop aan hun trekken op FOX Sports dit najaar, want ook het college football en basketball zijn weer wekelijks op de zender te zien. Vanaf 27 oktober is het tijd voor de 111e World Series, het jaarlijkse hoogtepunt in de strijd om het kampioenschap van de Major League Baseball (MLB). De finale wordt beslist over minimaal vier en maximaal zeven wedstrijden (‘best of seven’). FOX Sports doet live verslag van alle wedstrijden die nodig zijn om een beslissing tot stand te brengen. Uiteraard is ook de weg naar de World Series de komende weken bijna dagelijks live te zien op FOX Sports.

Ook de NHL komt weer terug op Fox Sports. Vanaf 7 oktober gaan 30 teams van start in ’s werelds belangrijkste ijshockeycompetitie richting de Stanley Cup Finals in juni 2016. Tot slot loopt ook de UFC door met wekelijks spectaculaire live MMA evenementen.

~ door pietboon op 10/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: