Nieuwe diensten RTL Z gepland

RTL Z is afgelopen maandag gelanceerd, maar de komende tijd kunnen we nog extra diensten van RTL Z kunnen verwachten, zoals een live stream, teletekst en vanaf nu een nieuwsbrief.

Onder de naam ZFirst geeft RTL Z een nieuwsbrief uit die geïnteresseerden elke ochtend voor zeven uur informeert over datgene dat er die dag speelt. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via rtlz.nl/mijn_rtlz?email

Het is de kijkers opgevallen dat RTL Z nu nog geen teletekst signaal mee zendt. Kijkers die gewend waren de programma’s via RTL 7 te kijken, maakten vaak gebruik van de beursinformatie van RTL Text pagina 500 en verder. RTL heeft aangegeven druk bezig te zijn met het aanbieden van teletekst op RTL Z, zodat ook via dat kanaal de beursinformatie kan worden geraadpleegd.

RTL Z maakt goed gebruik van multimedia, zo is de nieuwe website een belangrijk onderdeel van de propositie. Via die website kunnen RTL Z programma’s ook worden teruggekeken. Een live-stream van RTL Z is er echter nog niet. Arno Otto van RTL geeft op Twitter aan dat ze nog aan het zoeken zijn naar wat het beste Over-The-Top model hiervoor is, en dat ze daar nog niet uit zijn. Het blijft wel de bedoeling dat er een model komt waarbij live televisie online wordt aangeboden.

~ door pietboon op 10/09/2015.

2 Reacties to “Nieuwe diensten RTL Z gepland”

  1. Hoezo geen livestream? Via de stream RTL 365 op http://www.rtlnieuws.nl/live is ie de hele dag te volgen. Van 6u30 tot 20u00. Beste is de grote versie van die stream op die pagina.
    Vr.gr. Peter

  2. Correctie: het is alleen van 09:00 tot 18:00 uur online RTL Z. Daarvoor is RTL Nieuws van RTL 4 en om 18:00 RTL 4 RTL Nieuws, EditieNL, RTL Boulevard en RTL 4 RTL Nieuws 19:30 uur. Dus alleen overdag RTL Z.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: