Australian Open tot 2021 bij Eurosport

Sportplatform Eurosport heeft de exclusieve digitale – en televisierechten voor de Australian Open met 5 jaar verlengd. De grand slam is daarmee in elk geval tot en met 2021 in meer dan 50 Europese landen, waaronder Nederland en Vlaanderen, te zien op Eurosport, Eurosport 2 en de Eurosport Player.

De vernieuwde samenwerking met Tennis Australia, die geldt vanaf 2017, omvat ook de exclusieve live rechten van de warm-up ATP toernooien in Brisbane en Sydney, de World Tennis Challenge en de Hopman Cup. In totaal is de deal goed voor zo’n 300 uur aan live tennis, plus live online coverage van alle beschikbare wedstrijden op de Eurosport Player.

Tennisfans kunnen overigens in 2016 al genieten van een zeer uitgebreid Australian Open aanbod, met – naast uitgebreide verslaggeving op zender – alle matches live beschikbaar op de Eurosport Player. Dit jaar al, bracht Eurosport Roland Garros en de US Open uitgebreider dan ooit in beeld, met veel nieuwe live shows en een record aantal beschikbare courts op de Player.

~ door pietboon op 21/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: