Super Sunday op FOX Sports

Het is deze week Super Sunday op FOX Sports. Op zondag 4 oktober staat FOX Sports in het teken van nationale en internationale topwedstrijden uit de Eredivisie, Bundesliga en Premier League. Klapstuk van de middag is de Eredivisie topper Ajax – PSV.

Een overzicht:

Ajax – PSV: 14.30 uur – FOX Sports 1
Zondag 4 oktober trappen Ajax en PSV om 14.30 uur op FOX Sports 1 af in de Amsterdam ArenA. Ajax leidt momenteel ongeslagen de dans en is in de Eredivisie al sinds 15 februari zonder tegendoelpunt in eigen huis. PSV liep onderweg al de nodige averij op, zowel in punten als in personele bezetting. De Eindhovenaren missen belangrijke spelers als Willems, Guardado en topschutter Luuk de Jong maar zullen toch voor de winst moeten gaan om het huidige gat van 5 punten naar de koploper te dichten. De voorbereiding is voor beide ploegen niet optimaal aangezien zowel Ajax als PSV deze week eerst nog uitkomen in Europees verband.

Everton – Liverpool: 14.30 uur – FOX Sports 2
Alle tactiek overboord en alle hens aan dek. Om 14.30 uur op FOX Sports 2 is het in de Premier League tijd voor Everton – Liverpool. Op de ranglijst ontlopen beide clubs elkaar niet veel met slechts 1 punt verschil. Maar in de Merseyside derby staat meer op het spel dan alleen 3 punten: trots, eer en prestige. Het belooft een heet middagje te worden op Goodison Park.

Arsenal – Manchester United: 17.00 uur – FOX Sports 2
Veel tijd om bij te komen van Everton – Liverpool is er niet voor de liefhebbers van Engels voetbal. Want aansluitend staat Arsenal – Manchester United op het programma. De ploeg onder leiding van Louis van Gaal pakte afgelopen week de koppositie in de Premier League. Arsenal kan bij winst echter langszij komen bij The Reds. Om 17.00 uur live te zien op FOX Sports 2.

Bayern München – Borussia Dortmund: 17.30 uur – FOX Sports 4
Er is maar één club de baas in Duitsland en dat is Bayern München. De stand van zaken na zeven speelrondes is 21 punten (7 keer winst), 23 doelpunten voor en slechts 3 tegen. Alleen Borussia Dortmund (tweede) en Schalke 04 (derde) blijven vooralsnog in het spoor. Winst van Dortmund zal de spanning in de Bundesliga echter weer terug kunnen brengen. Om 17.30 uur te zien op FOX Sports 4.

~ door pietboon op 29/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: