Film1 GO vanaf oktober ook bij Kabelnoord

  Kabelnoord biedt vanaf medio oktober haar Film1 abonnees via internet gratis toegang tot de topfilms en hitseries van de premium televisiezender via Film1 GO.

Naast het kijken via de vijf televisiekanalen van Film1, kun je via Film1.nl en de Film1-app op elk gewenst moment en waar je maar wilt een film of serie starten op je pc, tablet of smartphone. Thuisblijven voor je favoriete film is vanaf nu dus verleden tijd. Film1.nl en de Film1 app bieden daarnaast uitvoerige informatie bij het aanbod, waaronder trailers en recensies. Vanuit de app kunnen films via social media geshared en beoordeeld worden.

Ook is het mogelijk om de films en series van Film1 vanaf je tablet of smartphone via Google Chromecast te streamen naar de televisie. De Chromecast-ondersteuning is de ideale manier om in de slaapkamer of in andere ruimtes waar geen digitale ontvanger staat, naar de films en series van Film1 te kijken. Met een druk op de knop neemt je TV het van je smartphone of tablet over. Via een eenvoudige login, welke door Kabelnoord wordt verstrekt, krijgt je toegang tot deze extra service bij uw Film1 abonnement.

~ door pietboon op 30/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: