Global Citizen Festival bij de NOS

Op 2 oktober zendt de NOS het Global Citizen Festival uit, met artiesten als Beyoncé, Ed Sheeran en Coldplay. Het concert valt samen met de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties waar 193 landen hun nieuwe doelstellingen formuleren voor de bestrijding van ongelijkheid, extreme armoede, en bescherming van onze planeet.

NOS Global Citizen Festival
Vrijdag 2 oktober
00.15 – 01.15 uur, NPO 1

herhaling:
Zaterdag 10 oktober,
16.10-17.10, NPO 1


Het concert is op 26 september opgenomen in Central Park, New York. Global Citizen is een platform waar mensen actie ondernemen op de grootste problemen van de wereld. Zij willen iedereen activeren om een bijdrage te leveren aan het beëindigen van extreme armoede en werken daarin samen met een aantal van de meest effectieve organisaties.

~ door pietboon op 30/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: