Superheldenserie ‘The Flash’ 4 oktober van start op FOX

  Vanaf zondag 4 oktober om 20.00 uur start zender FOX met de actieserie ‘The Flash’ die draait om het personage Barry Allen (Grant Gustin, bekend van ‘Glee’).

Na getroffen te zijn door de bliksem ontwaakt Barry uit een negen maanden lange coma. Door het ongeluk heeft hij een nieuw talent gekregen: supersnelheid. Dit talent geeft hem de mogelijkheid om als een onzichtbare beschermengel door de stad te bewegen en misdaad te bestrijden. Maar als snel komt hij erachter dat het leven van een superheld niet zo eenvoudig is als het lijkt.

‘The Flash’ sleepte maar liefst twintig nominaties in de wacht voor belangrijke televisieprijzen en mocht acht beeldjes mee naar huis nemen. In 2015 werd seizoen 1 genomineerd voor een Emmy Award voor special effects. De serie is een spin off van de bekende superheldenserie Arrow. In ‘The Flash’ wordt Barry ook vaak geholpen door Arrow in moeilijke situaties.

Barry Allen is elf jaar oud wanneer zijn moeder overlijdt en zijn vader ten onrechte wordt veroordeeld tot de moord op zijn vrouw. Deze tragedie verandert Barry’s leven volledig. Hij komt onder de hoedde van detective Joe West (Jesse L. Martin), de vader van Barry’s beste vriendin Iris (Candice Patton). Barry groeit op tot een briljante, gedreven en sullige misdaadonderzoeker. Hij is vastberaden om achter de waarheid van zijn moeders bizarre dood te komen. Dit leidt ertoe dat hij elke onverklaarbare wetenschappelijke vooruitgang dat op zijn weg komt wil onderzoeken.

Barry’s nieuwste obsessie is een geavanceerde deeltjesversneller, ontwikkeld door de visionaire natuurkundige Harrison Wells (Cavanagh) en zijn S.T.A.R. Labs-team. Deze uitvinding zou ondenkbare vooruitgang moeten brengen in macht en geneeskunde. Niettemin gaat het verschrikkelijk mis tijdens de publieke onthulling, en wanneer de verwoestende explosie een bizarre storm veroorzaakt, verliezen vele mensen het leven en wordt Barry getroffen door de bliksem.

Voor de liefhebbers die de première van ‘The Flash’ op zondag hebben gemist is er geen probleem, de herhaling is elke dinsdag om 23.00 uur na ‘Empire’ te zien.

~ door pietboon op 30/09/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: