5-9 oktober: “Week van de Digitale Radio”

Van 5 tot en met 9 oktober is het de ‘Week van de Digitale Radio’. Een actieweek van de publieke omroepen (NPO), Vereniging van Commerciële Radiostations (VCR) en alle regionale publieke omroepen (ROOS). Alle DAB+ radiostations aangesloten bij Digital Radio NL geven die week digitale DAB+ radio’s weg. En je maakt bij Digital Radio NL ook nog eens kans op een digitale DAB+ autoradio met daaromheen… de nieuwe FIAT 500!

Vergroot je luisterervaring met DAB+, Digital Radio+. Altijd en overal jouw favoriete radiozenders digitaal in de ether. Luisteren in Nederland zonder onderweg opnieuw af te hoeven stemmen. Een stabiel signaal, van deur tot deur. Nooit meer een goed radiogesprek of muziek luisteren door een sluier van ruis. En ruimte, veel meer ruimte. Voor veel meer zenders. Wil je meer keuze dan de huidige FM zenders, dan vind je dat op Digital Radio+.

Je maakt kans op de Fiat 500, door in de week van 5 tot en met 9 oktober mee te doen aan de actie op de Facebook pagina van Digital Radio. Beantwoord de vraag en laat je gegevens achter. Dagelijks wordt onafhankelijk een dagwinnaar geselecteerd. Iedere dag wordt op de Facebook pagina de dagwinnaar van een digitale DAB+ radio bekend gemaakt. De vijf dagwinnaars strijden zaterdag 10 oktober in het finalespel om de nieuwe Fiat 500.

~ door pietboon op 04/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: