8 oktober: De NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards 2015

De NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards zijn de radioprijzen voor de beste Nederlandse soul- en jazzartiesten. Op donderdag 2 oktober 2014 reikt NPO Radio 6 voor de derde keer de prijzen uit. Plaats van handeling is de Westerunie in Amsterdam en naast de uitreikingen vinden er diverse optredens plaats. Foto: Raymond van Olphen/HH

Op donderdag 8 oktober reikt Radio 6 voor de vierde keer de Soul & Jazz Awards uit aan de beste soul- en jazzartiesten van eigen bodem. New Cool Collective, Giovanca, Sarah-Jane en Paul van Kessel treden op tijdens de show in de Vorstin in Hilversum. De presentatie is in handen van NPO Radio 6 dj’s Winfried Baijens en Angelique Houtveen.

NPO Radio 6 zendt de Soul & Jazz Awards 2015 live uit van 19.00 tot 23.00 uur, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

Op NPO Cultura is de uitreiking van 20.30 uur tot 22.30 uur live te volgen. 

Verder kan je die avond optredens verwachten van Marutyri, The Gospel Sessions, Gallowstreet, Pink Oculus & Badjekkah, Tommy Moustache en vele anderen. Zij zullen op verschillende podia optreden.

Ondanks dat er onzekere tijden voor NPO Radio 6 in aantocht zijn, zullen ook volgend jaar de NPO Soul & Jazz awards weer worden uitgereikt, het eerste lustrum.

~ door pietboon op 04/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: