Laatste seizoen Getting On op 9 november in première bij HBO

Het derde en tevens laatste seizoen van Getting On, dat gebaseerd is op de gelijknamige ziekenhuisreeks van de BBC, is vanaf 9 november weer te zien bij HBO Nederland. De serie volgt het doen en laten van de dokters, verpleegsters en directie in de vrouwelijke bejaardenafdeling van het Mount Palms ziekenhuis in Long Beach, Californië. Buitensporige humor en momenten van onverwachte tederheid wisselen elkaar in rap tempo af. De belangrijkste rollen worden vertolkt door Laurie Metcalf (Roseanne, Toy Story), Alex Borstein (Family Guy, Ted), Mel Rodriguez (Panic Room, Little Miss Sunshine) en Niecy Nash (Scream Queens, Reno 911!).

In de 6 concluderende afleveringen van de onconventionele komedieserie gaan zuster Dawn, zuster Didi, dokter Jenna James en Patsy De La Serda nog één keer de strijd aan met de ‘bewoners’ van de vrouwelijke bejaardenafdeling. Alles loopt op rolletjes totdat de gehele afdeling met sluiting bedreigd wordt… Eind september zijn in Los Angeles voor de 67ste keer de Primetime Emmy Awards uitgereikt. Actrice Niecy Nash (Nurse Didi) was voor haar acteerprestaties in het tweede seizoen genomineerd in de categorie ‘Beste vrouwelijke bijrol in een komedieserie’.

Het derde seizoen van Getting On is vanaf maandag 9 november bij HBO te zien. Geïnteresseerden kiezen zelf een geschikt moment kiezen dankzij de online streamingdienst HBO GO. Hiermee zijn de series, films, documentaires van HBO op onder meer computer, tablet, smartphone en bepaalde Smart TV’s te bekijken. De afleveringen zijn ook beschikbaar op HBO On Demand: het platform dat te raadplegen is via de interactieve mediaboxen van deelnemende tv-aanbieders. Begin 2016 volgt de lineaire uitzending op één van HBO’s reclamevrije tv-zenders.

~ door pietboon op 09/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: