Max Verstappen voor eerst sinds debuut in Nederlandse talkshow bij ‘RTL Late Night’

  
Voor de eerste keer sinds zijn Formule 1 debuut verschijnt Max Verstappen in een Nederlandse talkshow. De net 18-jarige coureur schuift woensdag 14 oktober aan bij Humberto Tan in ‘RTL Late Night’.

‘RTL Late Night’ woensdagavond om 22.30 uur bij RTL 4


Net terug van de Grand Prix van Rusland in Sochi vertelt de sportman, waar iedereen het momenteel over heeft bij ‘RTL Late Night’ over zijn bliksemcarrière in de Formule 1. Aan bod komt zijn mentale kracht en hoe hij bestand is tegen de druk van de superlatieven die over hem worden uitgestort. Ook spreekt Humberto met Max over zijn verdere carrière binnen de Formule 1.

Humberto Tan noemt Verstappen als gast aan tafel zeer waardevol: “Max is op dit moment één van de meest gewilde sportmensen, zeker gezien de internationale allure van zijn sport. Dat hij tijd vrijmaakt om bij mij aan tafel te zitten, vind ik echt een eer”. Vooral het ontzettend sterke karakter van deze sportman pur sang zorgt voor veel bewondering bij Tan: “Max werd bij zijn debuut door velen met argusogen bekeken. Hij zou te jong en te onervaren zijn. Maar kijk waar hij nu staat: WK punten binnengehaald, karakter getoond waar het nodig was en in razend tempo volwassen geworden”.

Eind 2013 was Max Verstappen, toen nog 16 jaar oud, ook al te gast bij ‘RTL Late Night’. Samen met vader Jos Verstappen vertelden ze over hun innige samenwerking en de trots die vader Verstappen voelt voor zijn zoon. Toen voorspelde Jos een Formule 1 debuut op 19 of 20-jarige leeftijd. Nog geen twee jaar later zou Max, op 17-jarige leeftijd (en 164 dagen), zijn debuut maken in de Formule 1 als jongste coureur ooit.

Het interview uit 2013 is hier terug te kijken:

~ door pietboon op 09/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: