Syfy presenteert 7 Days of Halloween

Eén dag Halloween in het jaar is te weinig, vind je niet? In oktober toont Syfy de duistere kant van de TV-zender met een geweldige selectie van de spannendste en meest angstaanjagende afleveringen die je voorbereiden op de beste Halloween beleving! Van akelige zombies, tot griezelige buitenaardse verschijnselen, seriemoor- denaars en bloed…heel veel bloed. 

Sta jij stevig genoeg in je schoenen om 7 Days of Halloween te beleven? Dan ben je bij Syfy aan het juiste adres.


Iedere doordeweekse dag vanaf 26 oktober kun je vanaf 23:00 uur lekker huiveren van twee spannende afleveringen van Syfy’s beste programmering. Op de dag van Halloween en de dag erna kun je genieten van een marathonvertoning van het complete tweede seizoen van Being Human.

Zeven dagen lang trakteert Syfy jou op de beste periode van het jaar: Halloween. En dat doen ze met een selectie van de beste en meest angstaanjagende films en series.

Op 26 oktober kun je huiveren van een zom- bie aflevering van de serie Dark Matter en de bloedstollend spannende aflevering over een tiener slasher in Primeval New World.

Op 27 oktober is het de beurt aan Doctor Who en de cast van Defiance met ijzing- wekkende spannende afleveringen.

Op 28 oktober zijn het seriemoordenaars die jouw avond met angst vervullen, met een afle- levering van Mutant X S3 en Stargate SG-1 S5.

Op 29 oktober kun je maar beter niet meer slapen gaan na het zien van een aflevering van Sanctuary S2 en Being Human S2 over nachtmerries.

Op 30 oktober loopt de spanning verder op met een aflevering van Relic Hunter S2 over een seriemoordenaar en een bezeten huis in Haven S3.

Het laatste weekend van de maand oktober is de Syfy finale van 7 Days of Halloween. Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november zendt Syfy een marathonvertoning uit van het complete tweede seizoen van Being Human uit.

7 Days of Halloween kan het daglicht niet verdragen en is alleen geschikt voor de dapperste kijkers van Syfy. Zit jij klaar voor Syfy’s Dark Side?

~ door pietboon op 09/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: