Eerste live uitzending 192TV zet The Beatles centraal


Sinds 2010 verwent 192TV televisiekijkers met 24 uur per dag de beste gouwe ouwe muziek. In die 5 jaar is 192TV, na Xite, uitgegroeid tot het meest bekeken muziek tv-kanaal van Nederland. Het is dan ook een logische stap dat 192TV vanaf 7 november ook LIVE gaat uitzenden vanuit hun nieuwe tv-studio in Nijkerk.

Op 7 november wordt de eerste live uitzending vanuit de nieuwe 192TV-studio gepresenteerd door Rob Stenders. In een 3 uur durend live-programma bespreekt hij samen met bekende Nederlanders de invloed van The Beatles op de popmuziek. Vanzelfsprekend komen ook vele clips voorbij van The Fab Four.

Samen net Museum RockArt organiseert 192TV vanaf 13 november een complete Beatles-expositie in de tv-studio. Die datum is zeker niet toevallig gekozen, want op 6 november brengt Universal Music alle nummer 1 hits van The Beatles uit op cd en Blu-ray. Op de unieke box ‘The Beatles 1’ staan maar liefst 50 clips en out-takes van The Beatles, die nu voor het eerst op DVD en Blu-ray verschijnen. Een ware must-have voor elke muziekliefhebber. Vervolgens zal 192TV op 14 november een The Beatles Top 30 uitzenden, samengesteld door de kijkers van 192TV.

~ door pietboon op 12/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: