Muppets centraal op Veronica’s Comedy Vrijdag

Vanaf vrijdag 27 november gaat Veronica lachend het weekend in met de nieuwe comedyavond die bestaat uit de twee gloednieuwe series The Muppets en Undateable plus een nieuw seizoen van ’s werelds best bekeken sitcom The Big Bang Theory.

Deze laatste populaire sitcom trapt de avond af, gevolgd door The Muppets, dat onlangs succesvol in Amerika is gestart. De lachspieren krijgen daarna nog geen rust, want de afsluiter is Undateable, een nieuwe Amerikaanse comedyserie waarvan de cast bestaat uit standup comedians. Kortom, veel comedy, veel lachen, thank God it’s Friday!

The Big Bang Theory – 20.30 uur
De nieuwe vrijdag van Veronica gaat van start met het negende seizoen van The Big Bang Theory. Hierin staat weer van alles te gebeuren met ’s werelds meest bekende nerds. Zo zijn Leonard (Johnny Galecki) en Penny (Kaley Cuoco-Sweeting) verloofd ondanks hun knipperlichtrelatie. Amy (Mayim Bialik) vroeg onverwachts om een break in haar relatie met Sheldon (Golden Globe en meervoudig Emmy-winnaar Jim Parsons). De sitcom wordt door Bill Prady geschreven, die ook de verhaallijnen voor de nieuwe serie van The Muppets schrijft.

The Muppets – 21.00 uur
De Muppets zijn terug op de Nederlandse tv, en hoe! Met verleiding, daten, relatieproblemen, grote successen en zware mislukkingen wordt de serie over de volwassen boeg gegooid. Voor de eerste keer worden de bekende Muppets gevolgd tijdens hun dagelijks leven op het werk en in de privésferen. In een mockumentary (fictieve documentaire die veel humor bevat) zie je de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen nieuwe late night talkshow, genaamd ‘Up Late with Miss Piggy’. Vanzelfsprekend is Miss Piggy de ster van de show met Fozzie Bear als haar komische side kick. Hoewel Kermit en Miss Piggy uit elkaar zijn, is Kermit wel Uitvoerend Producent van het programma en probeert alles in goede banen te leiden. Maar dat is moeilijk met een diva als Miss Piggy, performer Gonzo als schrijver en de ‘Muppet-chaos’ die alle crewleden met zich meebrengen.

Undateable – 21.30 uur
De nieuwe Amerikaanse serie Undateable sluit het comedyblok op vrijdag af. Niet iedereen is goed in vrijgezel zijn. Dat blijkt wel in deze comedyserie waarin een groep vrienden om allerlei redenen ‘undateable’ zijn en hulp kunnen gebruiken in het single leven. Die hulp vinden de zelfverzekerde Danny (Chris D’Elia), overdenker Justin (Brent Morin), de net gescheiden Leslie (Bianca Kaijlich), de excentrieke Shelly (Ron Funches), Burski (Rick Glassman) en Brett (David Fynn) bij elkaar. Soms hebben ze wat aan de hulp, maar ze maken het elkaar ook vaak alleen maar moeilijker.

~ door pietboon op 16/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: