Twee live F1 races op Veronica

Op de zondagen 25 oktober en 1 november zendt Veronica om 19.55 uur de gehele Grand Prix van respectievelijk de Verenigde Staten en Mexico live uit. De Nederlandse Max Verstappen staat na de moeilijke race van afgelopen zondag op de twaalfde plek in de WK-stand. Gaat het de 18-jarige stercoureur de komende races lukken weer punten te scoren?

F1 GP Verenigde Staten: Zondag 25 oktober om 19.55
F1 GP Mexico: Zondag 1 november om 19.55


De laatste race in Rusland was geen groot succes voor Max Verstappen. Bij de start ging het al mis en werd de coureur geraakt door crashende auto’s voor hem. Daarna liep zijn linker achterband van de velg af waardoor Max langzaam naar de pits moest rijden. Met alle schade was de voortzetting lastig. Toch scoorde Max een puntje door als elfde te eindigen en te profiteren van de achterstand van Fernando Alonso vanwege zijn gridstraf. Na deze zware zondag, kijkt Verstappen al vooruit naar de volgende race over twee weken in Amerika. “Hopelijk gaat het dan beter”, aldus Verstappen.

~ door pietboon op 16/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: