Crime verhuist naar de zaterdag op Net5

Net5 vernieuwt binnenkort haar zaterdag-crime-avond met nieuwe afleveringen van Castle en Forever. De Amerikaanse crimeserie Castle, die al jaren de People’s Choice Award voor Favoriete Crimeserie in de wacht sleept, verhuist hiermee definitief van SBS6 naar Net5. Seizoen 8 is eind september in Amerika van start gegaan en is vanaf 24 oktober ook elke zaterdag om 20.30 uur in Nederland te zien. Op dezelfde avond zendt Net5 om 21.30 uur nieuwe afleveringen van de Amerikaanse serie Forever uit.

Castle, seizoen 8: Vanaf zaterdag 24 oktober om 20.30
Forever: Vanaf zaterdag 24 oktober om 21.30 uur


Castle is erg populair in Amerika. Elke aflevering trekt daar zo’n 12,6 miljoen kijkers en de serie heeft sinds 2012 elk jaar de People’s Choice Award voor Favoriete Crimeserie gewonnen. Afgelopen jaar wonnen ook de twee hoofdrolspelers de People’s Choice Award voor Favoriete Acteur en Favoriete Actrice in een crimeserie. De serie is tevens al vier keer genomineerd voor een Emmy Award.

Richard Castle (Nathan Fillion) is een knappe en grappige detectiveschrijver. Hij komt in contact met de New Yorkse politie (NYPD) wanneer zijn misdaadverhalen worden nagebootst door een moordenaar en hij helpt met het oplossen van de zaak. Er volgt een writer’s block, maar gelukkig vindt hij inspiratie voor een nieuwe boekenreeks in de samenwerking met de mooie en intelligente rechercheur Kate Beckett (Stana Katic). Met Castle’s intuïtie en Becketts speurwerk lost het dynamische duo al zeven jaar moorden op in New York en is de vonk tussen de twee overgesprongen.

In het vorige seizoen werd Castle vermist toen hij op het punt stond stiekem met Beckett te trouwen en verdween hij twee maanden. De schrijver herinnert zich echter niets van deze verloren tijd. De grote vraag is: wat is er precies gebeurd?

Patholoog Anatoom Henry Morgan (Ioan Gruffudd) is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Maar het geheimhouden van zijn onsterfelijkheid wordt steeds moeilijker. Zijn beste vriend Abe (Judd Hirsch) is vooralsnog de enige die Henry in vertrouwen neemt. Ondertussen bestudeert hij vol interesse de, voor hem onbereikbare, dood als forensisch arts.

~ door pietboon op 17/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: