RTL start vanaf vandaag met eigen Lip Sync-competitie op RTL4

playback-je-gek
Dubsmashen en lipsyncen: het is dé wereldwijde hype van dit moment. Bekend en onbekend, jong en oud, iedereen doet het. Onder leiding van Jandino Asporaat mag iedereen zijn playbackkunsten vertonen in dé ultieme, uit deze hype ontstane, Lip Sync-competitie Playback Je Gek! Hiermee wordt vanaf 17 oktober de zaterdagavond bij RTL 4 vrolijker dan ooit.

Wekelijks vanaf zaterdag 17 oktober, tussen 20.00 en 21.00 uur bij RTL 4.

Een kassajongen die Nicki Minaj playbackt, twee jonge meiden die een scene van Geer en Goor naspelen of een vriendengroep die de boel op z’n kop zetten als de Spice Girls, alles kan en mag. Van zang en comedy sketches tot het lipsyncen van bekende conferences van bijvoorbeeld Jochem Myjer en Najib Amhali, de acts zijn zeer divers. Hoewel er wel goed Lip Sync-geplaybackt moet worden, is Playback je gek! allesbehalve een talentenjacht. Het gaat om de lol. Hoe grappiger, hoe beter.

Een vast element in iedere show is een gastoptreden van een BN’er die alleen of met collega’s een playback-optreden verzorgt in ruil voor een bedrag van 10.000 euro voor een zelfgekozen goed doel. Zo verschijnt onder ander Wendy van Dijk op de bühne, maar ook de cast van GTST verrast de kijker met een te gekke act. Daarnaast vertoont Jandino zijn playbackkunsten: hij opent de show wekelijks met een hilarische act. En zelfs het studiopubliek wordt op de proef gesteld. Ook zij laten hun playbackkwaliteiten zien én bepalen de winnaar van ieder playback duel. Deze winnaar gaat naar huis met de Playback Je Gek!-trofee én een mooie prijs.

~ door pietboon op 17/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: