Ziggo verbetert opnemen met de Horizon Mediabox

Ziggo is begonnen met de uitrol van nieuwe software voor de Horizon Mediabox. Met deze software update 3.3 zijn er verbeteringen toegevoegd die het gebruiksgemak, vooral bij opnames, vergroten. De update is op dit moment beschikbaar voor klanten in Brabant en Limburg, en zal daarna in delen over de rest van Nederland uitgerold.

Het opnemen en terugkijken van opnames wordt vergemakkelijkt. Zo is er via het PVR menu direct rechtsonder te zien hoeveel procent opslag in gebruik is en of er dus ruimte voldoende is voor nieuwe opnames. Ook het doorspoelen wordt eenvoudiger, na de update kunnen ook de pijltjestoetsen daarvoor worden gebruikt, en kan je zelfs instellen hoeveel seconden per druk er mag worden gespoeld.

Verder is het gebruiksgemak verbetert tijdens het zoeken naar on demand films, en is het menu van de Horizon Mediabox aangepast. De veelgebruikte opties staan bijvoorbeeld nu vooraan.

~ door pietboon op 19/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: