‘Inside Gamer’ in première op FOX

Vanaf 1 november start het zesde seizoen van het populaire televisieprogramma ‘Inside Gamer’ tegelijkertijd op FOX in Nederland en Vlaanderen. Zondag om 18.15 uur is de eerste aflevering te zien in Nederland en om 18.30 uur in Vlaanderen. ‘Inside Gamer’ brengt wekelijks de laatste nieuwtjes over games en game-events en neemt de nieuwste releases onder de loep.

Niet alleen is voor het eerst de reeks in Vlaanderen te zien, maar heeft ook een bekende Vlaming zich verbonden aan het programma. Nasrien Cnops zal als Vlaams gezicht samen met de Nederlandse presentator Simon Zijlemans de kijkers op de hoogte brengen van alle ins en outs over de gamewereld. Op unieke wijze brengt ‘Inside Gamer’ de wereld van games naar de huiskamer voor de gemiddelde gamer. ‘Inside Gamer’ blijft het programma voor de gamer die af en toe een spelletje speelt, maar ook voor de bovengemiddeld geïnteresseerde gamer die elke dag geniet van zijn favoriete games. Hoofdredacteur van de game-website InsideGamer.nl Martin Verschoor stelt wekelijks het programma samen.

Het is de sterke combinatie van één van de grootste game-websites van Nederland, een betrokken community en een gedegen mening die al jarenlang het toonaangevende tv-programma over games maakt. Martin Verschoor, hoofdredacteur van InsideGamer: “Al vijf seizoenen lang nemen we de tv-kijker mee in de wereld van games en we staan te trappelen om dit zesde seizoen te beginnen op FOX in Nederland en Vlaanderen. Zowel op TV als online blijf je bij InsideGamer dus totaal op de hoogte van al het nieuws dat je digitale hartje sneller doet kloppen.

~ door pietboon op 31/10/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: