Eenmalige muziekspecial “Adele at the BBC”

adele

BBC Music zendt op 20 november op BBC One “Adele At The BBC” uit, een exclusieve entertainment show gepresenteerd door Graham Norton. In deze eenmalige, één uur durende special zal Adele klassieke tracks en liedjes van haar langverwachte nieuwe album “25” ten gehore brengen. Ze wordt daarbij begeleid door haar live band. Met Graham bespreekt ze haar carrière en leven tot nu toe.

“Adele at the BBC”, vrijdag 20 november 21:30-22:35 uur op BBC One


Het is het eerste televisieoptreden voor Adele, sinds zij tijdens de 85ste Oscar uitreiking haar hit “Skyfall” zong, de titelmuziek van de 23e James Bond film, waarmee ze de Oscar voor “Best Original Song” won.

Adele over de BBC special:

“I can’t wait for the show. The BBC has been wonderful to me over the years and Graham and I get on great so it’s going to be a laugh.”

Graham Norton hierover:

“This is the music event of the year and I’m thrilled to be part of bringing it to BBC One. This opportunity to spend an hour with Adele, her music and her stories is a truly rare treat. If I wasn’t hosting this special I’d be sat at home watching it!”

De BBC heeft Adele vanaf het begin van haar carriere gesteund. Ze werd voor het eerst gedraaid met haar nummer ‘Daydreamer’ bij Reggie Yates’ BBC Radio 1 show. ‘Hometown Glory’ werd voor het eerst op de radio gedraaid door Zane Lowe op Radio 1 in 2007 en haar eerste televisieoptreden was bij “Later with Jools Holland” op BBC Two in dat zelfde jaar, ze zong ‘Daydreamer’.

~ door pietboon op 02/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: