KPN slaat terug in strijd om de abonnee

KPN Presenteert

In de strijd met Ziggo om de kabeltelevisie abonnee slaat KPN terug. Nadat Ziggo aankondigde per 12 november Ziggo Sport gratis aan abonnees aan te bieden, komt KPN één dag eerder met “KPN Presenteert”.

Speciaal voor hun abonnees brengt KPN vanaf 11 november gratis nieuwe Nederlandse kwaliteitsseries en programma’s van eigen bodem rondom muziek en sport. Deze kunnen abonnees bekijken waar en wanneer ze maar willen. Hierbij werkt KPN samen met bekende partners zoals Voetbal International, ADE, Helden en VICE. KPN Presenteert gaat op zoek naar mooie sportverhalen en ontdekt het verhaal achter de muziek.

Deze programma’s zijn gemaakt voor alle klanten van KPN. Op dit moment zijn ze alleen nog te bekijken als je Interactieve TV of Play van KPN hebt. Vanaf begin 2016 kunnen alle klanten de programma’s zien én terugkijken.

Deze gratis dienst komt naast bestaande extra’s zoals de voordelen van KPN Compleet, de KPN Goal alert app en enkele winacties.

~ door pietboon op 06/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: