Zusterbedrijf Ziggo begint uitrol nieuwe ultrasnelle modem

IMG_6844

Telenet, zusterbedrijf van Ziggo, installeert momenteel de eerste exemplaren van zijn nieuwste Eurodocsis 3.0 modem bij Whop- en Whoppa-klanten. Het gaat om een pilootfase met een voorlopig beperkte uitrol. De nieuwe Connect Box werd voor het eerst tijdens de IBC in september in de RAI getoond, en komt ook bij Ziggo klanten.

De nieuwe Connect Box maakt betere wifi-ervaring en hogere internetsnelheden snelheden tot 1 gigabit per seconde mogelijk, en past in de strategie van Telenet om zowel het netwerk in de straat als bij de Belgische klant thuis, klaar te maken voor de toekomst. Het is nog niet bekend wanneer Ziggo deze modem gaat inzetten.

IMG_6845

~ door pietboon op 06/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: