MTV Unplugged: Placebo

Placebo, een van de meest succesvolle bands van de wereld, is er klaar voor om historie te schrijven met hun optreden in MTV Unplugged. De band gaf in augustus een optreden in Londen, de plaats waar het ooit allemaal begon. MTV Unplugged: Placebo is voor de fans en de bandleden een markering van het bijna twintigjarig bestaan van de band.

MTV zendt op vrijdag 27 november om 20.00 uur dit legendarische MTV Unplugged concert uit.


Verwacht nieuwe muzikale arrangementen van de bekende Placebo-hits en verrassende gastoptredens.

Vandaag de dag kijkt Placebo terug op meer dan 12 miljoen verkochte singles van zeven studioalbums (Placebo, Without You I’m Nothing, Black Market Music, Sleeping With Ghosts, Meds, Battle For The Sun, Loud Like Love) en EP’s. Placebo heeft verschillende hits op hun naam staan zoals ‘Every You Every Me’, ‘Song to Say Goodbye’, ‘Too Many Friends’ en ‘Loud Like Love’ en heeft miljoenen fans ingepakt met hun live-shows. Hun albums behaalden over de hele wereld platina en gouden statussen en ze zijn uitgeroepen tot ‘Best Alternative Act’ tijdens MTV Europe Music Awards in 2009. Ook werd de band geëerd met de ‘Artist Award’ bij de Artist & Manager Awards in mei 2015. Binnenkort verschijnt een nieuw, akoestisch album.

Daniel Lieberberg, Senior Vice President van Vertigo/Capitol – Polydor/Island, een divisie van Universal Music GmbH:

‘Placebo is een van de weinige bands die met hun unieke liedjes en persoonlijkheid het hart weet te raken van mensen over de hele wereld. De band heeft mijlpalen bereikt en hun creativiteit heeft vele andere artiesten geïnspireerd. Het MTV Unplugged concert zal een indrukwekkende herinnering zijn van de speciale positie die Placebo in de muziekwereld heeft veroverd in de afgelopen twintig jaar.’

Mara Ridder-Reichert, MTV’s Talent & Music Director voor Noord-Europa:

‘Zonder teveel te onthullen, kan ik laten weten dat het MTV Unplugged concert met Placebo echt spectaculair is. Een perfecte synergie tussen Placebo en MTV Unplugged.’

MTV Unplugged: Placebo (44 min) is vrijdag 27 november om 20.00 uur te zien op MTV.

MTV Unplugged: Placebo (75 min full-set versie) is vrijdag 25 december om 20.00 uur te zien op MTV.

MTV Worldstage: Placebo is op vrijdag 4 december om 19.10 uur te zien op MTV.

~ door pietboon op 10/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: